JOVANOV: Vređanje zdravog razuma što se Tadić oglašava o Kosovu!

Autor: Tanjug

Vesti

28.03.2018

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik SNS Milenko Jovanov izjavio je da ne postoji nikakav teatar ni predstava kada je u pitanju Kosovo i Metohija, već borba za očuvanje interesa države Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug
Milenko Jovanov

Jovanov, na izjavu predsednika SDS Borisa Tadića da je najavljeno formiranje ZSO od strane predstavnika Srba na KiM "vređanje zdravog razuma", uzvraća da je vređanje zdravog razuma građana to što se danas o KiM oglašava Tadić, koji je, kaže, najviše kriv za situaciju u kojoj se nalazi Srbija u vezi sa tim pitanjem.

Vređanje razuma je, dodaje, i to što se on "koji je upropastio sve što je mogao i šanse Srbije u ovoj borbi sveo na minimalne", javlja da "pametuje i deli lekcije onima koji se bore da isprave sve njegove brljotine i greške i iz nemoguće situacije izvuku najpovoljnije rešenje za Srbiju".

- Ne postoji nikakav teatar ni predstava kada je u pitanju KiM, nego borba za očuvanje interesa države Srbije, a žalosno je što je na čelu Srbije bio čovek koji tu borbu uopšte ne razume, jer je njemu i od Kosova i od Srbije bilo važnije da izabere odgovarajuću pomadu - naveo je Jovanov u pisanoj izjavi.

Dodaje da građani sami dobro vide šta žele i za šta se zalažu Boris Tadić, "njegov bivši potrčko" Vuk Jeremić i sva ostala "žuta bratija" i kakvi su im interesi, kada je očigledno da im se stavovi uvek poklapaju sa stavovima onih koji Srbiji žele da nanesu štetu. 

- I zato što narod u Srbiji ne podržava one koji su spremni da ruše Srbiju da bi srušili Vučića i koji poraz Srbije vide kao svoju pobedu, Tadić, Jeremić, Ðilas i svi ostali i jesu na političkom smetlištu, prezreni od sopstvenog naroda - naveo je Jovanov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (27)

Loading
Ana

28.03.2018 14:27

Demokrate koje su najvise krive za situaciju na Kosovu bi trebalo da cute jer niko nije zaboravio sta se desavalo u njihovo vreme, a sad drugi treba da resavaju probleme.

Irena

28.03.2018 14:28

Pa Tadic je bio spreman da im da i nezavisnost.

Bojan

28.03.2018 14:28

Tadić je poslednji koji treba da priča o Kosovu, zahvaljujući njemu i jesmo u ovako teškoj pregovaračkoj poziciji.

Joca

28.03.2018 14:37

Tadić priča o razumu,ahahaa...