(FOTO) Ovo je Ramuševa prijateljica koja je htela da PUCA U ĐURIĆA!

Autor: alo.rs

Vesti

29.03.2018

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimci brutalnog upada pripadnika ROSU u Mitrovački dvor, batinanje i upiranje "kalašnjikova" u nenaoružane Srbe, kao i torture kroz koju je prošao direktor Kancelarije za KiM, obišli su region, dok ih je Zapad uglavnom ignorisao.

Foto: Tanjug/AP
Marigona Beadini

Među onima koji su držali prst na obaraču i nišanili u nedužne ljude, kako prenose prištinski mediji, bila je Marigona Beadini, bliska prijateljica Ramuša Haradinaja i, kako se navodi, nekadašnja bokserska šampionka, prenosi Alo!.

- Marigona je predstavljala Kosovo na međunarodnim takmičenjima u boksu i karateu, nakon čega je odlučila da se pridruži ROSU - navodi se između ostalog u tekstu „bota.sot“.

Slike na društvenim mrežama s početka karijere na kojima je Beadinova zagrljena sa Haradinajem pokazuju da je nekadašnji komadant OVK i ratni zločinac od samog starta podržavao svoju miljenicu, kojoj je očigledno spreman da poveri i najdelikatnije zadatke, kao što su batinanje Srba, ali ukoliko je potrebno, i daleko krvavije stvari.

Da je plan koji je trebalo da izazove reakciju Srbije i zapali sever Kosmeta osmislio upravo Ramuš Haradinaj, potvrdio je i Bedžet Pacoli, ministar spoljnih poslova takozvane republike Kosovo.

- Premijer Ramuš Haradinaj je u potpunosti bio obavešten o policijskoj akciji na severu Kosovske Mitrovice. Nisam delovao samostalno, premijer je bio obavešten, ništa nije urađeno bez koordinacije sa njim - naveo je Pacoli.

Kako navode kosovski mediji, Marigona Beadini je jedina članica zloglasne jedinice ROSU.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading