OTKRIVAMO ŠTA SE SVE DEŠAVALO U UN! SPEMILI SAČEKUŠU ZA VUČIĆA! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Autor:

Vesti

24.04.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

OTKRIVAMO ŠTA SE SVE DEŠAVALO U UN! SPEMILI SAČEKUŠU ZA VUČIĆA! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Foto: Srpski telegraf

Srpski telegraf u izdanju za sredu 24. april donosi pregršt važnih i interesantnih priča.

U današnjem izdanju, između ostalog pročitajte:

OTKRIVAMO ŠTA SE SVE DEŠAVALO U UN: SPEMILI SAČEKUŠU ZA VUČIĆA!

Prljava igra i nameštaljka u Njujorku! Predstavnici zapadnih zemalja, učesnici sednice Saveta bezbednosti UN posvećene stanju na Kosmetu, zajedno s Prištinom, napravili su sačekušu predsedniku Aleksandru Vučiću, ali ih je on prozreo i nadigrao.

O čemu se radi? Skandalozne slike koje su isplivale posle sednice jasno dokazuju da je cela zapadna svita bila u dosluhu s lažnom kosovskom predsednicom Vjosom Osmani, koja je u Njujork dovela Albanke koje su, navodno, tokom rata, srpske snage silovale. Cilj je bio da se u drugi plan gurne Vučić i njegovi argumenti o stradanju srpskog naroda na Kosmetu.
JOKIĆEV BRAT PREVASPITAO PROVOKATORA NA TRIBINAMA

Košarkaši Denver Nagetsa pobedili su Los Anđeles Lejkerse nakon dramatične završnice rezultatom 101:99 u okviru drugog meča plej-ofa NBA lige i tako pobedili sa 2:0 u četvrtfinalnoj seriji. Najbolji pojedinac bio je srpski as Nikola Jokić, koji je postigao je novi tripl-dabl, uz učinak od 27 poena, 20 skokova i 19 asistencija. Ipak, senku na ovaj trijumf bacio je Jokićev rođeni brat Strahinja. Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama vide se braća Nikole Jokića, koja ulaze u klinč s jednim navijačem. Nije poznato da li se radi o navijaču Nagetsa ili Lejkersa, ali je tu bila i Jokićeva porodica. U jednom momentu Strahinja Jokić, stariji Nikolin brat, ušao je u oštru raspravu s nekim na tribinama, krenuo prema njemu i prvo pokušao da ga šutne, a onda ga je pesnicom udario u bradu. Odmah se umešao i drugi Jokićev brat Nemanja pokušavajući da smiri Strahinju, dok su sve to iz blizine posmatrali Nikolina supruga Natalija i ćerkica Ognjena.

BRITANCI: LEGIJA UBIO NOVINARKU U LONDONU

Britanska policija traži nepoznatog muškarca, koji je 26. aprila 1999. snimljen kamerom kako se udaljava s mesta ubistva poznate voditeljke BBC Džil Dando u Londonu, a Miror navodi tvrdnje eksperta Emija Polita, koji kaže on liči na Milorada Ulemeka Legiju, koji služi kaznu zatvora od 40 godina zbog atentata na premijera Zorana Đinđića i drugih zločina. Džil Dando ubijena je ispred vrata svoje kuće jednim metkom iz pištolja kalibra devet milimetara, koji joj je bio prislonjen na glavu. Nekoliko sati kasnije nepoznata osoba telefonom je rekla da je ona ubijena zbog bombardovanja SR Jugoslavije. Posle obimne istrage uhapšen je Beri Džordž i kasnije osuđen na doživotnu robiju. Međutim, na ponovljenom suđenju 2001. utvrđeno je da je on nevin i da je pravi ubica još na slobodi.

Foto: Srpski telegraf

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 24. april 2024.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading