"REĆI ĆU GDE JE DANKINO TELO, AKO MI DATE BLAŽU KAZNU" - MONSTRUM BI DA PREGOVARA SA TUŽIOCEM! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Autor:

Vesti

25.04.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

"REĆI ĆU GDE JE DANKINO TELO, AKO MI DATE BLAŽU KAZNU" - MONSTRUM BI DA PREGOVARA SA TUŽIOCEM! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Foto: Srpski telegraf

Srpski telegraf u izdanju za četvrtak 25. april donosi pregršt važnih i interesantnih priča.

U današnjem izdanju, između ostalog pročitajte:

Monstrum bi da pregovara sa tužiocem: Reći ću gde je Dankino telo ako mi date blažu kaznu

Dejan Dragijević (50), osumnjičeni za monstruozno ubistvo male Danke Ilić (2) u Boru, želi da sarađuje s istražnim organima ne bi li bar pokušao da umanji kaznu koja ga čeka ovaj zločin. Nad glavom mu je doživotna robija. On je, kako nezvanično saznaje Srpski telegraf, jednom inspektoru rekao da će mu uz jedan uslov odati mesto na kom se nalazi telo ubijene devojčice.

On je ostao pri tome da su telo bačeno na deponiju premestili njegov otac Radoslav i sada pokojni brat Dalibor.

Prištinu guraju u NATO pre izbora u Americi

- Nakon što je dobio preporuku Saveta Evrope (SE) da takozvana država Kosovo bude primljena u članstvo, režim Aljbina Kurtija snažno lobira i za prijem u NATO i to pre predsedničkih izbora u SAD 5. novembra, posle čega bi Donald Tramp mogao da se vrati u Belu kuću.

Foto: Srpski telegraf


Naslovna strana Srpskog telegrafa za 25. april 2024.
 

Šojguov zamenik plivao u parama dok su vojnici ginuli na frontu

- I Rusi imaju poslovicu "Nekom rat, a nekom brat", a ova istina potvrdila se i hapšenjem generala Timura Ivanova, zamenika ministra odbrane Sergeja Šojgua. Ivanov je optužen za korupciju u naročito velikim razmerama, ali su vlasti izbegle da navedu o kolikoj sumi je reč.

JOKIĆEV BRAT IDE NA ROBIJU

- NBA je pokrenula istragu povodom incidenta koji se desio na tibinama Bol arene na drugoj utakmici četvrtfinalne serije plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige između Denvera i LA Lejkersa. Podsećamo, tada je najstariji brat najboljeg košarkaša sveta srpskog centra Nikole Jokića došao u sukob s jednim navijačem, koji je pritom izvukao deblji kraj. Naime, on je najpre verbalno isprovocirao Strahinju, a onda je posle žučne svađe došlo i do fizičkog obračuna, tokom kog je provokator dobio udarac u bradu. Celu situaciju smirio je Nemanja Jokić, koji je uspeo da smiri brata.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading