Siniša Mali: Deca su temelj našeg društva

Autor:

Vesti

04.04.2018

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali učestvovao je danas u manifestaciji "Dečje vaskršnje čarolije" u Konaku kneginje LJubice koje se u organizaciji "Deca Palilule" održavaju jubilarni dvadeseti put.

RepublikaFoto: beograd.rs
Siniša Mali da decom na Paliluli

On je, družeći se sa decom koja su u dvorištu Konaka ukrašavala vaskršnja jaja, istakao da je sve to vreme Beograd pokrovitelj ovoj manifestaciji podsećajući da je 1999. godine, kada je održana prvi put, naš grad bombardovan. 

RepublikaFoto: beograd.rs

– Svih ovih godina prošli smo kroz iskušenja, ali su danas vaš osmeh i vaša nasmejana lica potvrda da smo na pravom putu da od Beograda napravimo lepše i bolje mesto za život. Posebno mi je drago što ove godine imamo i decu sa Kosova i Metohije, Niša, Banjaluke, Jagodine. Želim vam što više osmeha, da se družite, postanete prijatelji, da sa puno optimizma radite i učite, a na nama je obaveza da se trudimo da vam obezbedimo da sve svoje snove ostvarite ovde u Beogradu i Srbiji. Vaskrsenje Isusa Hrista je temelj hrišćanstva, a vi ste draga deco temelj našeg društva i našeg grada – rekao je Mali koji je zahvalio organizatoru ove tradicionalne manifestacije na istrajnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (90)

Loading
Rale

04.04.2018 12:15

Deca su nasa buducnost.

Hana

04.04.2018 13:50

@Rale - Deca su nasa velika radost.

Stojkovic_NBG

04.04.2018 12:15

Sinisa Mali je jedan od najboljih gradonacelnika Beograda!

Iva

04.04.2018 12:19

Gradonacelnik Mali je imao danas najlepse druzenje sa decom koja su radosno ukrasavali jaja i uzivali u ovoj manifetaciji koja je postala tradicij.