PRIŠTINSKI MEDIJI: Gde je Bedžet Pacoli?!

Autor: Tanjug

Vesti

04.04.2018

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prištinski Zeri objavio je danas tekst u kome konstatuje da se kosovsko Ministarstvo spoljnih poslova dva dana nije oglasilo povodom odluke Burundija da povuče priznanje Kosova, kao i da ministar Bedžet Pacoli dva dana "nema hrabrosti" da obavesti javnost šta se dešava sa povlačenjem priznanja Kosova koje najavljuje Srbije.

Kao da je u zemlju propao: Bedžet Pacoli

List navodi da već dva dana pokušava da stupi u kontakt sa Pacolijem, njegovim savetnikom Jeljirom Ziberajem i zamenicima Ðerđ Dedajem i Antonom Berišom kako bi dobili odgovore, ali se niko od njih ne javlja na telefon.

- Danas je drugi dan kako Kosovo ima jedno priznanje manje i niko ni reč ne govori o razlozima zašto je došlo do povlačenja. Danas, drugog dana, premijer Ramuš Haradinaj je odgovarajući na pitanje da li će tražiti odgovornost za dvojicu zamenika premijera, koji su rekli da je Burundi nevažna zemlja, što je Srbija upotrebila kao argument kod Burundija za povlačenje priznanja, odgovorio da ''treba razmotriti razloge povlačenja priznanja - zaključuje Zeri.

List navodi i da je Srbija organizovala ekipu lobista koji rade na tome da države koje nisu priznale Kosovo, to i ne učine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading