Neverovatna pljačka u Novom Sadu na Veliki petak šokirala javnost! Gore mreže, ko ih prepozna nek se javi! (FOTO)

Autor:

Vesti

03.05.2024

22:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok je jedan od njih zadržavao radnicu u razgovoru, drugi je uzeo pare iz kase.

Neverovatna pljačka u Novom Sadu na Veliki petak šokirala javnost! Gore mreže, ko ih prepozna nek se javi! (FOTO)

Foto: shutterstock

Jedan sraman događaj potresao je javnost u Novom Sadu, nakon što je na društvenim mrežama podeljen snimak pljačke koja se dogodila na Veliki petak.

 

 

Kako se navodi na Instagram stranici "serbialive_novisad", dva mladića su pokrala novac iz kase jedne prodavnice. Dok je jedan od njih zadržavao radnicu u razgovoru, drugi je uzeo pare iz kase.

- Na Veliki Petak dva momka kradu pazar iz kase u prodavnici KvantaLux. Jedan zapričava radnicu dok drugi krade iz kase. Ukoliko ih neko prepozna zamolili bih Vas da nam se javite u DM - piše uz objavljene slike mladića.


Ogorčeni građani su se oglasili na društvenim mrežama, izražavajući svoje osude i negodovanje povodom ovog događaja.

"Izgleda da momci nisu svesni šta je Veliki petak!! I da neće dobro proći zbog toga, ne samo zbog ovoga sto su uradili, nego generalno u životu!! Ozbiljni grešnici!!", "Lopovi nemaju radno vreme, a ni praznik rada", "Dok je ovaca, biće i vune", "Možda im treba za kladionicu", samo su neki od komentara koji su se mogli pročitati ispod podeljenog snimka.

Posećamo, na još jednu drsku krađu koja je dogodila pre nekoliko dana u Beogradu. U jednom kafiću nedaleko od beogradske Arene, došlo je do neobičnog događaja koji je izazvao pažnju javnosti.

Naime, prema tvrdnjama jedne devojke, došlo je do krađe torbice iz šanka u kojoj su se nalazili novac i bitni dokumenti. Kako navodi vlasnica torbice, nadzorna kamera je zabeležila trenutak kada je devojka ušla u kafić i bez prisustva osoblja ukrala torbicu, nakon čega je mirno napustila lokal.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jaforidza

04.05.2024 18:19

Jel to znači da je dozvoljeno krasti ako nije veliki petak?