ODGOVORILA NA UVREDE NATO DIVLJAKUŠE: Danica Grujičić objasnila zašto je napustila emisiju

Autor: Informer, Republika

Vesti

07.04.2018

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

NATO lobista Jelena Milić dobija stotine hiljada dolara da priča kako su Srbi sami krivi što su bombardovani! Napustila sam emisiju u kojoj sam gostovala s njom jer je svoj stav umesto argumentima branila uvredama, kaže dr Grujičić.

RepublikaFoto: printskrin/TV Hepi

Jelena Milić dobija stotine hiljada evra od NATO-a da priča kako su Srbi sami krivi što su bombardovani. Napustila sam emisiju u kojoj sam gostovala s njom jer svoje stavove nije branila argumentima, već uvredama, kaže naš čuveni neurohirurg prof. dr Danica Grujičić o sukobu sa direktorkom Centra za evroatlantske studije u sredu u emisiji na TV Hepi.

Profesorka Grujičić i Jelena Milić govorile su u emisiji na temu posledica NATO agresije, sve dok Milićeva uvredama na lični račun nije pokušala da ospori postojanje uticaja bombardovanja na zdravlje ljudi u Srbiji (pogledajte podtekst).

Teško licemerje

Profesorka Grujičić kaže za Informer da je morala da napusti emisiju jer joj je bilo mučno da sluša neistine i neargumentovane tvrdnje Jelene Milić.

- Vrhunac bezobrazluka je da osoba koja bukvalno živi od donacija raznih NATO kancelarija, što i ne krije, dozvoli sebi da relativizuje zločinačko bombardovanje ili da vređa pripadnike 63. padobranske brigade koji su se žrtvovali da bi branili građane Srbije. Takve stvari nikada neću dozvoliti da neko radi u mom prisustvu i zato sam bila malo energičnija u emisiji. Tužno je dozvoliti sebi da vas finansiraju stotinama hiljada dolara oni koji su pre 19 godina pokušali da vas ubiju agresorskim bombardovanjem. I da vi uzmete te pare da biste tvrdili kako je upravo vaš narod kriv za bombardovanje - kaže prof. dr Danica Grujičić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading