MARKO ĐURIĆ NA VASKRŠNJOJ LITURGIJI NA KIM

Autor: Tanjug

Vesti

07.04.2018

22:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić došao je večeras u Banjsku, nadomak Zvečana, gde će prisustvovati ponoćnoj vaskršnjoj Liturgiji u manastiru "Banjska",

RepublikaFoto: youtube.com/Aleksandar Vučić
Ponovo na Kosovu: Marko Đurić

Ðurić je u izjavi novinarima poručio da će Srbija uvek biti uz svoj narod na Kosovu i Metohiji.

- Mi Srbi smo jedan brojčano mali, ali hrabar i slobodoljubiv narod i opstaćemo i ostaćemo ovde na KiM i znaćemo kao Srbija da zaštitimo naš narod na Kosovu i Metohiji, jer se ovde na KiM već više od 1.000 godina gradi identitet celog srpskog naroda. Gradio se u prošlosti, gradi se danas i budite sigurni da će se graditi i u budućnosti - rekao je Ðurić.

Čestitajući Vaskrs svim vernicima, Ðurić je naveo da je za ovaj put njegova poruka "istrajnost, izdržljivost, ljubav prema svima".

Ovo je prva poseta direktora vladine Kancelarije za KiM Marka Ðurića nakon što je 26. marta uhapšen u Kosovskoj Mitrovici, gde je trebalo da prisustvuje okruglom stolu u okviru unutrašnjeg dijaloga o južnoj pokrajini.

Na liturgiji u manastiru Banjska, koju će predvoditi iguman Danilo, prisustvuje i predsednik “Srpske liste” Goran Rakić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
Soldat

08.04.2018 15:58

Svaka cast!

Soldat

08.04.2018 15:58

Odlicno!

Soldat

08.04.2018 16:00

Tako i treba biti!

Puket

08.04.2018 17:50

Bravo Marko.