VULIN BEZ DLAKE NA JEZIKU: Vreme je da se zločinac Tači ućutka

Autor: Tanjug

Vesti

09.04.2018

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Srbi više nisu nezaštićeni i martovski pogrom se neće ponoviti", poručio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin, reagujući na izjavu kosovskog predsednika Hašima Tačija da će na "pretnje iz Srbije" biti ogovoreno piškama.

RepublikaFoto: Tanjug/J. MAMULA
Odbrusio Tačiju: Aleksandar Vulin

Tačiju, kako je naveo ministar, preti jedino presuda za ratne zločine za koje već decenijma izbegava kaznu, a otuda, dodaje, i strah da će ga oni koji su ga agresijom 1999. doveli na KiM sada prepustiti pravdi.

- Srbija ne preti nikome a posebno ne svojoj južnoj pokrajini i, da nije politike mira koju vodi predsednik Vučić, zločinci kao što je Tači bi odavno zapalili Balkan - ocenio je ministar, primetivši da su se Tačijevih pušaka plašili samo nezaštićeni i slabi, što, kako je rekao, Srbi više nisu. 

Martovski pogrom se neće ponoviti, poručio je Vulin, navodeći da će EU i NATO glasnom osudom Tačijevih huškanja i pretnji sprečiti da još jednom postanu njegovi taoci i budu uvučeni u sukobe koje Tači priziva i traži. 

- Vreme je da se zločinac ućutka - poručio je ministar, a navedeno je u saopštenju iz njegovog kabineta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (48)

Loading
Sanja

09.04.2018 15:30

Taci bi ocito da zapali Balkan.Tako nesto mu nece poci za rukom.

Hana

09.04.2018 15:35

@Sanja - Nece mu za rukom poci njegova namera.

ana

09.04.2018 15:35

Vreme je da se Taci ucutka I odgoiovara za ratne zlocine koje je pocinio sa svojim pajtosima OVK I niko se ne boji njegovi pusaka jer Srbija se zalaze za mir a ne rat .

Gaga

09.04.2018 15:36

Taci nek prestane da provocira.