VUČIĆEV GOVOR PUN EMOCIJA: DA NISAM PREDSEDNIK, ZAPLAKAO BIH OD SREĆE!

Autor: Republika

Vesti

10.04.2018

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Aleksandar Vučić nalazi se u Trebinju gde je prisustvovao svečanom otvaranju Konzularne kancelarije Generalnog konzulata Srbije sa Miloradom Dodikom.

Foto: Tanjug/D. GOLL
Aleksandar Vučić

- Da nisam predsednik Srbije, zaplakao bih od sreće. Baš se radujem kad vidim koliko volite i poštujete Srbiju, baš onoliko koliko mi volimo Republiku Srpsku - rekao je Vučić na početku svog obraćanja.

Vučić je obećao u Trebinju dalju pomoć i podršku Srbije razvoj tog kraja kako bi, kaže, naš narod opstao i prosperirao na prostorima na kojima vekovima živi. 

- Stanje u kasi nam je bolje, zato možemo da pomognemo svom narodu. Zato smo doneli odluku da pomognemo sa prvih pet miliona, pa sa drugih pet miliona. Nastavićemo sa tim, zato što je Srbija danas stabilnija - rekao je Vučić i dodao da Srbiji niko ne može da zabrani da voli Republiku Srpsku.

"Borićemo se da pomognemo što više", poručio je Vučić.

- Meni su se smejali pre četiri godine kada smo krenuli u teške reforme, a danas svi ti koji su bili skeptični imaju veće plate - rekao je predsednik dodajući da se do dobrih rezultata stiže teškim radom.

- Biće još mnogo teškog posla pred vama, ali ćemo mi uvek biti uz svoj narod, poštujući drugi i ne dirajući druge. Hoćemo da samo ostanemo svoj na svome, i da naši ljudi u Trebinju žive bolje i da mogu da obezbede bolju budućnost svojoj deci - rekao je Vučić još jednom se zahvaljujući okupljenim građanima što su pokazali koliko poštuju i cene Srbiju.

- Mi mnogo volimo Republiku Srpsku, a vama hvala što beskrajno volite Srbiju - dodao je Vučić, a prenose mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading