KAD GLUPOSTI ZASMEJU DAČIĆA: Kosovski zakoni kao smehotresna olimpijada!

Autor:

Vesti

12.04.2018

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministra spoljnih poslova Ivicu Dačića često viđamo nasmejanog i veselog lica, pa ne čudi što su mu ovog puta smešne izjave poput one da će zakon takozvanog Kosova krojiti sudbinu Zajednica srpskih opština.

RepublikaFoto: Tanjug/MSP
Ivica Dačić

Naime, Dačić je istakao da su smešne izjave da će Zajednica srpskih opština (ZSO) biti formirana u skladu sa kosovskim zakonima i poručio da su razgovori o trajnom rešenju za Kosovo u početnoj fazi.

- To bi bilo isto kada bi Ustavni sud Bosne i Hercegovine poništio delove Dejtonskog sporazuma, to je smešno, oni mere koliko smo mi čvrsti - rekao je Dačić za RTS i poručio da je stav Srbije jasan i da nema kompromisa i dileme oko ZSO i dodao:

"Oni misle da ćemo uraditi sve da postanemo deo Evropske unije", rekao je Dačić, a na pitanje da li to znači da Srbija neće uraditi sve što se od nje traži da bude deo EU, rekao je: "Ovo je moje lično mišljenje, videćemo da li će EU opstati do 2025. godine".

Govoreći o poseti ministra spoljnih poslova Francuske Žan-Iva Le Drijana, on je istakao da će to biti dobra prilika za razgovor i podsetio da će sledeće godine biti 180 godina od uspostavljanja diplomatskih odnosa Srbije i Francuske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading