"K*RVO USTAŠKA"! Oglasila se Jerkov i pokazala kako su joj radikali pretili

Autor: tanjug

Vesti

17.04.2018

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanici DS u Skupštini Srbije Aleksandri Jerkov danas su, prema tvrdnji njenih stranačkih kolega, prišli i najbrutalnije vređali i pretili da će joj "razbiti njušku" poslanici SRS, a Jerkov je na tviter nalogu objavila fotografiju pisane poruke sa uvredljivim sadržajem koja ju je dočekala u skupštinskoj sali.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Aleksandra Jerkov

- Ovo me je dočekalo u skupštinskoj sali, nakon sto su me horde radikala okružile, vređale i pretile mi. Uz opšte oduševljenje i odobravanje naprednjaka - napisala je Jerkov na Tviteru na kojem je u postavila sliku uvredljive poruke.

Podsetimo, o ovom incidentu oglasio se i šef poslaničke grupe DS Goran Ćirić, dok radikali tvrde da nisu pretili Jerkovoj, ali da će nastaviti da je nazivaju pogrdnim imenima.

Sa druge strane, stiglo je i saopštenje LSV, koji poručuju da današnji incident predstavlja "najgrublju povredu ugleda institucije Narodne skupštine i funkcije narodnih poslanika".


Napad na Jerkov, kažu oni, pokazuje spremnost Šešelja da "zlodela za koje je osuđen, i ponovi".

- Poslanici i poslanice SRS su mnogo puta uvredili Narodnu skupštinu, ali današnje pretnje jednoj ženi, narodnoj poslanici i to u poslaničkoj klupi, rečnikom koji je sejao mržnju, nacionalnu netrpeljivost, zlo i progon, predstavljaju vrhunac beščašća posle kojeg nešto mora da se promeni - navodi se u saopštenju LSV.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading