STEFANOVIĆ OTKRIO: Interventna uskoro dobija nove džipove

Autor: Tanjug

Vesti

21.04.2018

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović obišao je danas pripadnike Interventne jedinice Policijske uprave za grad Beograd sa kojima je razgovarao o nastavku opremanja i modernizaciji ove jedinice i najavio da će uskoro dobiti nove džipove.

RepublikaFoto: Tanjug
Nebojša Stefanović

Stefanović je razgovarao sa pripadnicima Interventne jedinice o novim uniformama koje su nedavno dobili, a čijim su kvalitetom, kako su rekli, veoma zadovoljni, saopštio je MUP.

Takođe, Stefanović je tokom posete, u kojoj je bio sa direktorom policije Vladimirom Rebićem, najavio i da će pripadnici Interventne jedinice uskoro dobiti nove džipove, kako bi što lakše i bolje mogli da obavljaju svakodnevne zadatke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (39)

Loading
poli

21.04.2018 15:25

Modernizacija i obuka Policije je veoma važna, dobra odluka ako vec ima srestava

Kole

21.04.2018 15:29

Veoma dobro ulaganje u interventnu jedinicu i njihov rad .

Jelena

21.04.2018 15:35

Ineterventa jedinica je elitna jedinica Beogradske policije i specijalizovana je za najteze oblike kriminala, ovakva jedinica treba da bude dobro opremnjena da bi svrsihodno i efikasno eadila svoj zadatak, a postizanjem rezultata jaca se institucija i vladavina prava.

Milos

21.04.2018 15:37

Odlicne vesti za policiju. U periodu kada je Stefanovic ministar policije se najvise ulagalo u nju.