VUČIĆ PORUČIO HRVATSKOJ: Mi nismo krivi, svađajte se sa drugim zemljama!

Autor: Tanjug

Vesti

28.04.2018

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ima nade za poboljšanje odnosa sa Hrvatskom i gledaćemo da bar nešto uradimo, iako ne mislim da smo za bilo šta krivi", izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Aleksandar Vučić

- Ima. Rekao sam već ono što svi misle... Smeju nam se svi u svetu - rekao je Vučić na pitanje novinara ima li nade za poboljšanje odnosa sa Hrvatskom.

Država mora da štiti svoje dostojanstvo, ali, dodaje, "sve je postalo pomalo besmisleno".

- Možda je bolje da samo ćutite i pustite ih da rade šta hoće i to je to. Ako ništa, bar da ne mogu da nam govore ''isti ste svi, nema razlike među vama''. Neka se svađaju sa Slovencima i Crnogorcima oko granice, sa Mađarima oko Ine...Mi da se nekako sklonimo po strani - rekao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (93)

Loading
milica

28.04.2018 09:05

Naravno da mi nismo krivi pa nismo mi prvi uveli mere već oni

daca

28.04.2018 09:08

Predsednik Vucic je dobro porucio Hrvatskoj da mi nismo krivi I necemo da se svadjamo nek to rade sa dr drzavama a mi cemo da radimo I gledamo svoja posla.

Goran

28.04.2018 09:14

U tome i jeste problem što su oni bolesni ako Srbi ćute na njihove provokacije.Oni bi bili sretni samo kad bi nas poslali na Mars...

Una

28.04.2018 09:18

Bravo pedsednice,za sve svoje probleme krive Srbiju,a najvise su sami krivi.