BIVŠI GRADONAČELNIK NA SEDNICI SKUPŠTINE ISCRTAO SVOJ PROGRAM: Ovo je Đilasov plan za Beograd!

Autor:

Vesti

09.05.2018

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Đilas brzinski je nacrtao plan za Beograd dok je trajala konstitutivna sednica Gradske skupštine!

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Đilasova žvrljotina

U vreme dok su se njegove kolege odbornici izjašnjavale o predlozima za novog predsednika Skupštine, bivši gradonačelnik imao je pametnija posla, pa je tako hemijskom olovkom na papiru nažvrljao samo njemu znane hijeroglife.

Nervozu što njegovu listu u Skupštini grada predstavlja samo 26 od 110 odbornika i što više ne može da vedri i oblači kao nekad Đilas je preneo na papir žrvljotinama koje se mogu smatrati novim planom za Beograd koji je pompezno najavljivao u predizbornoj trci.

Grafolog Jovan Krstić za Srpski telegraf protumačio je ovaj unikatni Đilasov rad.

GRAFOLOG KRSTIĆ: Linije bez pravog smera znače nesigurnost

- Linije bez pravog smera znače nesigurnost. Kvadratić u okviru neke druge veće figure ukazuje na konstruktivnost u senci koja može biti sputana nekim ličnim okolnostima. Crtanje trouglova praktikuju oni koji žele izazove, ali su u tome logični i racionalni. U svakom slučaju, postoji unutrašnji talenat koji nije racionalno iskorišćen usled nekih unutrašnjih pritisaka - objašnjava Krstić.

RepublikaFoto: Privatna arhiva

Potpredsednik SNS Milenko Jovanov pokušao je da dešifruje Đilasov gradski plan i odgonetne gde se tačno na papiru nalazi sve ono što je nekadašnji gradonačelnik obećavao pred izbore, ali i pored velikog truda nije mogao da otkrije gde je prva linija metroa, a gde su tačno socijalna davanja, besplatni udžbenici i vrtići, 13. penzija...

- Đilas je tokom sednice pokazao koji je njegov plan za Beograd, stavio je sve to na papir, a građani će tek moći da se uvere ko radi u njihovom interesu - poručio je Jovanov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading