SVI DETALJI STRATEGIJE ZA SLOM SRBIJE: Šta sve sadrži plan dogovoren na sastanku u Vašingtonu

Autor:

Vesti

11.05.2018

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef srpske diplomatije, Ivica Dačić tvrdi da su usvojili čak i dokument koji nosi naziv "Plan za podršku međunarodne integracije Kosova".

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Ivica Dačić

Kojih pet zemalja je razradilo detaljan plan o potpunoj nezavisnosti Kosova i odvajanju Srbije od Rusije?

Zašto je sastanak Kvinte održan baš na dan vojne parade u Moskvi? Šta je o tom sastanku rekao šef srpske diplomatije, Ivica Dačić?

Ko je predsedavao sastankom i kakav dokument je tom prilikom napravljen? Koji su to prioritetni ciljevi koji su na sastanku utvrđeni, a koje navodi Dačić?

Koga su prištinske vlasti angažovale da im pomogne da dobiju što više priznanja? 

Odgovore na ova, ali i mnoga druga pitanja saznajte u objedinjenom izdanju Srpskog telegrafa za 12. i 13. maj, kao i na portalu Republika

Foto: Republika

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
licemeri

11.05.2018 19:09

Ne brini Daco, nije to prvi put da Srbiju zivu razapinju, parcaju, porobljavaju. Uvek smo mi uspeli da se na kraju odupremo i pobedimo samo nesme predsednik da potpise nikakav obavezujuci sporazum. Dok mi ne potpisemo, sve im je uzalud. Ne nasedajte laznim obecanjima, prijatelji ti zemlju ne parcaju. Bog ce im suditi. Covek reze, Bog zareze.