JANKOVIC HOĆE DA BUDE MUZIČKI UREDNIK NA PINKU

Autor:

Vesti

15.05.2018

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati kompozitor, aranžer i producent Damir Handanović našao se na meti Saše Jankovića, samo zbog jednog jedinog pitanja upućenog na osnovu raznih malverzacija opozicionara, kojima smo svedočili. Jankoviću nije trebalo mnogo da osuje paljbu po njegovoj profesiji i televiziji na kojoj radi, pa mu je "solio pamet" o muzičkoj kulturi. Dakle, Janković lagano plovi ka muzičkim vodama...

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Saša Janković

- Imate spremnost i ostale sposobnosti za pljačku pretpostavljam? - upitao je Damir Handamović Jankovića na Tviteru, na šta mu je on odgovorio:

"Muzički direktor na TV Pink? Pustite uvredljive insinuacije, nego da li ste svesni Vaše odgovornosti za sakaćenje muzičke kulture ove nacije? Dalje, za učešće u zagađivanju javnog prostora, najcrnjoj propagandi, u crtanju meta na ljudima? Pročitajte, direktore, Naše dane od Disa"

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (66)

Loading
Puz021

15.05.2018 11:48

Janković ode i u muzičasre, šta je sledeće. direktor NASE

ivan

15.05.2018 11:50

Janković jedino što ume je da pljuje i napada uspešne.Zarad malo pažnje.

nada

15.05.2018 11:53

ne bih se ja kacio sa jankulom taj cas posla plane pa neko nastrada... pustite ga nek prica nebuloze i ovako ga niko ne slusa

Beogradjanin979

15.05.2018 11:53

Jankovic samo lupeta, ne razume se taj u nista!