ERDOGAN SKRAĆUJE POSETU BIH: Dolazi na finale Fajnal fora u Beogradu?

Autor: Republika

Vesti

20.05.2018

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Današnji boravak predsednika Turske Redžepa Taipa Erdogana u Sarajevu će biti nešto kraći, nego što je to prethodno planirano.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Redžep Tajip Erdogan

Kako su preneli sarajevski mediji, Erdogan neće šetati Baščaršijom, neće klanjati akšam namaz u sarajevskoj džamiji i neće biti održan zajednički iftar (prvi obrok tokom meseca posta Ramazana).

Nakon predizbornog skupa u Zetri, Erdogan će još posetiti Internacionalni univerzitet, gde će biti održana ceremonija uručivanja počasnog doktorata turskkom šefu države.

Iako, razlozi skraćivanja posete predsednika Erdogana Sarajevu nisu saopšteni, moglo bi se naslutiti da bi Erdogan mogao da doputuje u Beograd, gde se večeras održava finale Final F4, u kojem igraju Fenerbahče i Real Madrid. 

Imajući to u vidu, ne bi nas iznenadilo da se Erdogan večeras pojavi da pruži podršku klubu iz istanbula, koji večeras brani titulu šampiona Evrolige. 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading