SNS BESNA: Rasimov čovek isključio televiziju u Novom Sadu

Autor: Tanjug

Vesti

22.05.2018

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Umesto da nađe kompromisno rešenje, Rasimov čovek isključio lokalnu televiziju! Preduzeće Emisiona Tehnika i Veze isključilo je s predajnika Crveni Čot novosadsku televiziju Kanal 9, zbog nagomilanih dugova te televizije prema ETV-u. Zbog tog poteza direktorka te televizije Maja Pavlović stupila je u strajk glađu, jer je, kako tvrdi, država više dužna njima, nego sto je ta televizija državi.

RepublikaFoto: Tanjug
Naljutio naprednjake: Rasim Ljajić

Signal Kanala 9 ugašen je na predajniku Crveni Čot 18. maja zbog duga te televizije od 2,5 miliona dinara prema preduzeću Emisiona tehnika i veze.

ETV inače vodi direktor Branko Gogić, koji je kadar stranke Rasima Ljajića, a kako Republika.rs saznaje Rasimov koalicioni partner, Srpska napredna stranka, besna je zbog toga što se nije pokušalo naći kompromisno rešenje, koje ne bi bilo na štetu države, ali koje bi omogućilo i nesmetano emitovanje programa ove lokalne televizije dok se svi dugovi ne izmire.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading