JOVANOV: Jeremić lažima optužuje Vučića, umesto da se bavi uhapšenim pajtosima

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

25.05.2018

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke, Milenko Jovanov, saopštio je danas, povodom hapšenja bliskih saradnika Vuka Jeremića zbog mita, da umesto da odgovori šta je sa ovom dvojicom uhapšenh radio, lider Narodne stranke se ponovo lažima obrušio na Aleksandra Vučića.

RepublikaFoto: Tanjug
Vuk Jeremić

Kao da ga je Aleksandar Vučić terao da sa njima sarađuje, slika se i petlja, konstatuje Jovanov.

- Poput pacova priteranog uza zid, Vuk Jeremić skakuće i skiči pokušavajući da se nekako iskobelja iz prilično nezavidne situacije u kojoj se našao nakon saznanja da su u Njujorku uhapšeni njegovi bliski saradnici Patrik Ho i Šeik Tidijan Gadio, zbog optužbi za davanje mita zvaničnicima nekih afričkih država. Umesto da odgovori šta je sa ovom dvojicom uhapšenih radio, on se ponovo lažima obrušio na Aleksandra Vučića, kao da ga je Vučić terao da sa njima sarađuje, slika se i petlja - naveo je Jovanov u izjavi dostavljenoj medijima.

RepublikaFoto: Tanjug
Milenko Jovanov



On je primetio da je zbog ovog hapšenja Jeremiću preselo i svo, kako kaže, nedavno šenlučenje po belom svetu i "izuvanje od alkohola“ od pre neki dan, jer se bliži dan kada će morati da odgovori na pitanje odakle pare za sve to.

- Znaju građani Srbije, da se, kao Tadićev ministar, bahatio po svetu njihovim parama, ali će biti zanimljivo videti čije pare sada troši i kako je do njih došao - naveo je Jovanov.. 


Jadni su i bedni, kaže, Jeremićevi pokušaji da po sistemu „drž`te lopova“, i postavljanjem nesuvislih pitanja i po milioniti put ponavljanjem istih laži, skrene pažnju javnosti u drugom smeru.

- Jer on kao da ne želi da shvati da se približava vreme kada će neki drugi ljudi da pitaju, a on će da odgovara i neka se polako priprema za to. Za početak tako što će četkicu za zube, sapun i pižamu držati spremne i u svojoj blizini - naveo je Jovanov.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (45)

Loading
Darko

25.05.2018 16:43

Docice i Jeremicevih pet minuta iza resetaka polako samo!

Ana

25.05.2018 16:52

Od Jeremica nikad nista pametno ne moze da se cuje, pa tako ni ovog puta.

kotika

25.05.2018 16:54

Iver ne pada bas daleko od klade.

Marica

25.05.2018 16:56

Najlakse se krivica prebacuje na drugoga.