PREDSEDNIK O "AFERI JEREMIĆ": Biće sve u skladu sa zakonom - bandite IZA REŠETAKA!

Autor: Tanjug

Vesti

27.05.2018

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vucicć izjavio je danas odgovarajući na pitanja novinara u vezi "afere Jeremić" da će nadležni organi da rade svoj posao, kao što su već počeli nadležni organi nekih drugih država.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Vučić o stravičnoj aferi Vuka Jeremića

Vučić je, na pitanje kako komentariše najavljenu tužbu Vuka Jeremića protiv njega, naveo da je sve to u redu, a o tome da je uplaćeno na račun organizacije koju Jeremić vodi milion i 300.000 dolara rekao da će nadležni organi sve to rešavati u skladu sa zakonima Republike Srbije.

- A vidim da su neki organi drugih država u skladu sa svojim zakonima značajne mere već preduzeli, te su kriminalci i banditi iza rešetaka. Tako da sve ima svoj početak i kraj. Važno je da nadležni organi svoj posao rade u miru, a onda će se videti ko je gde i kako i na koji način i zbog čega bio finansiran. To je pitanje za nadležne državne organe - istakao je predsednik Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug
Vuk Jeremić želi da tuži predsednika Srbije

Naveo je i da "jedva čeka sve te junake što gone do Strazbura", a svakodnevno o svima iznose laži, ali i dodao da kada im se ukaže istina i pokaže da je reč o osobi koju je nazivao bratom koja je sada iza rešetaka - "onda izvini nije mi više brat - šalio sam se".

Na konstataciju i pitanje da li je realno da se za konsultanste usluge daju milioni dolara, Vučić je dodao da "neki nadležni organi u Americi kažu da nije i videćemo šta će da kažu naši nadležni organi".

Predsednik Srbije ranije je, komentarišući vest da su u SAD uhapšeni ljudi poznati kao bliski saradnici Vuka Jeremića, rekao da je tu reč o "ozbiljnoj međunarodnoj bandi lopova predvođenoj Jeremićem".

Mediji su ovih dana naveli da je reč o Patriju Hou i šeiku Tidijanu Gadiou, koji su uhapšeni u korupcionističkoj aferi u SAD, a koji su bliski saradnici Jeremića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (60)

Loading
sanja

27.05.2018 13:06

Bandiditima i jeste mesto iza resetaka.

Janja

27.05.2018 13:09

Vreme je bilo da neko stane na kraj Jeremicevom bahacenju i hvaljenu sa gomilom novca koje trosi bez kontrole. Izgleda da je ta cesma sada presusila.

Raanaja

27.05.2018 13:10

Vucic je znao sta govori kad je prozvao Jeremica I niko me moze da ga tuzi ako govori istinu!

Nina

27.05.2018 13:15

Ma svakoga treba kazniti po zasluzi. Nema u Srbiji mesta za bandu