SKANDAL U ZEMUNSKOM OGRANKU ELEKTROPRIVREDE: Obračun šefova u EPS!

Autor:

Vesti

05.06.2018

05:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvojica rukovodioca pogona EPS u Zemunu Vladan Miljević i Zoran Erić pre nekoliko dana napravili su skandal u prostorijama ovog preduzeća. Potpuni haos nastao je kada su Miljević i Erić u raščišćavanje međusobnih računa uključili i navijače, zbog čega je reagovala i policija. Prepucavanje dvojice rukovodioca, kako saznajemo, traje već duže vreme, pa je tim povodom reagovala i uprava EPS, koja je aktere razmestila na niža radna mesta van zemunske poslovnice.

RepublikaFoto: Google maps

MUTNI POSLOVI

U EPS su potvrdili za naš list da je bilo incidenata.

- U petak su se u prostorijama EPS Tehničkog centra Zemun pojavile nepoznate osobe sa namerom da se fizički obračunaju sa jednim od rukovodilaca. Nakon reakcije radnika obezbeđenja EPS i informacije da je obaveštena policija, pomenute osobe, za koje se sumnja da su navijači, napustile su prostorije - navode u EPS za Srpski telegraf.

Oni ističu i da je unutrašnja kontrola EPS pre toga, posle anonimnih prijava i saznanja o mogućim nepravilnostima i mahinacijama u radu na štetu „Elektroprivrede Srbije", pokrenula kontrolu u Tehničkom centru Zemun. Međutim, posle incidenta koji se desio u petak, smenjeno je i na niže pozicije u okviru preduzeća premešteno petoro zaposlenih.

EPS: Konačne sankcije protiv zaposlenih biće izrečene po završetku kompletne istrage

- Smenjeni su Zoran Erić, direktor Tehničkog centra Zemun, Vladan Miljević, šef Službe održavanja, Nataša Đekić, šef Službe za brigu o korisnicima, Tanja Bubanja, samostalni referent u odeljenju finansijske i informatičke obrade i Milivoje Petrović referent u odeljenju čitača brojila - kažu u EPS, uz napomenu da će konačne sankcije protiv zaposlenih biti izrečene po završetku kompletne istrage.

SUKOB INTERESA

Inače, Erić i Miljević su, kako otkriva izvor Srpskog telegrafa, zaveli potpuni teror u preduzeću i podelili ga na dva klana. Oni su zbog mutnih poslova kojima se bave već duže vreme u svađi, tačnije, u sukobu interesa. Sukobili su se, kako navodi, oko poslova firme "Omega elektro" iz Sopota, koja se bavi elektro radovima i instalacijama u vlasništvu izvesnog Zorana Obradovića, a odmerili su snage i oko raspodele radnih mesta jer je svaki imao svog kandidata za unapređenje. Erić je favorizovao pomenutu Tanju Bubanju, čemu se protivio Miljević.

Pokušali smo ovim povodom da stupimo u kontakt sa Miljevićem i Erićem, ali su nam na njihovom radnom mestu rekli da dotični nisu na poslu i uputili nas na mejl. Međutim, do zaključenja broja nismo dobili odgovor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kolinda

14.06.2018 20:40

Žene su krive za sve