DA LI MU JE BILO KO POVEROVAO: Lutovac se sad pere Đilas došao slučajno

Autor: G.M.

Vesti

06.06.2018

05:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fotografija novog predsednika DS u zagrljaju sa bivšim šefom te partije Draganom Đilasom usijala je društvene mreže, posle čega je Zoran Lutovac brže-bolje krenuo da objašnjava otkud uopšte Đilas u izbornoj priči oko novog rukovodstva demokrata.

RepublikaFoto: Informer.rs

- Nije reč ni o kakvoj proslavi nego sam sa svojim saradnicima posle izborne skupštine seo na piće i pozvao Đilasa da svrati nakon što sam od njega dobio poruku čestitke. Nisam Đilasov kandidat. S njim se poznajem mnogo pre nego što sam postao kandidat za predsednika DS. To je bila spontana proslava, on je došao i čestitao mi na izboru. Nema ništa sporno u tome - poručio je Lutovac.

Gostujući na N1 Lutovac je nevešto pokušao da objasni sliku koja, što bi rekao naš narod, vredi više od hiljadu reči. Istovremeno, novi šef demokrata negirao je da je "Đilasov čovek", te da su tabloidi krivi što su objavili fotografiju.

Sa svojim saradnicima sam posle izborne skupštine seo na piće i pozvao Đilasa da svrati

Zoran Lutovac, lider DS

- Dragan i ja se znamo pre nego što sam bio kandidat za predsednika. Ne bih to nazvao proslavom. Više sam zabrinut nego veseo (…) Stavili su tu fotografiju jer žele da pošalju neku poruku, to je uredivačka politika tabloida. Slikaću se sutra sa Jankovićem i Jeremićem i videćemo koja priča će da se napravi oko toga - kazao je novi lider demokrata.

On je rekao da ne može da se bori protiv tuđih utisaka o tome da je na izborima za predsednika DS bio Đilasov kandidat. Lutovac je takođe naveo da je DS sa novim šefom apsolutno spremna na udruživanje opozicije u Đilasov Savez za Srbiju, dodajući da je kompromis potreban i opoziciji i Srbiji.

Lutovac je rekao da je za njegov DS moguća saradnja i sa Dverima iako je konstatovao da između dve partije postoje ogromne razlike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (56)

Loading
iva

06.06.2018 06:18

Ono kao slučajno .

sasa

06.06.2018 09:34

@iva - Kod njih sve same neke slucajnosti

anastasija

06.06.2018 12:07

@sasa - hahahahha, da, slucajno, kako da ne

ana

06.06.2018 06:19

Gde baš od svih kafana u tu da naleti?