BOŠKO DOBIO DVE OPOMENE ZBOG "FRIZURE"

Autor: Tanjug

Vesti

07.06.2018

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef poslaničke grupe Dveri Boško Obradović dobio je danas dve opomene i oduzeta mu je reč u Skupštini Srbije prilikom rasprave o amandmanima na set finansijskih zakona.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Boško Obradović

Obradović je u skupštinskoj sali obraćajući se građanima rekao da ih neće zaštititi Jorgovanka Tabaković (guverner NBS) kada zapadnu u probleme sa "bankarskim lopovima" i da u to mogu da budu sigurni.

On je rekao da se neko posle šest godina na mestu guvernera NBS setio da banke pljačkaju građane Srbije i da treba zaštititi korisnike finansijskih usluga.

- Šta ćemo za ovu pljačku iz prethodnih šest godina, ko će za to da odgovara? Ko će da nadoknadi građanima sve što su ih banke opljačkale, dok je gospođa Jorgovanka Tabaković pravila frizuru ili primala pet hiljada evra mesečno - rekao je Obradović.

Predsedavajući Veroljub Arsić mu je izrekao opomenu, navodeći da može da prihvati da spominje platu, ali "frizure i ostale stvari..."

- Upristojite se. Konačno se upristojite i počnite da govorite o amandmanu, a ne o svemu što vam padne na pamet - rekao mu je Arsić.

Odgovorio je Obradović rekavši da neće prestati da govori o "vašoj lopovskoj i kriminalnoj vlasti" zbog čega mu je Arsić izrekao drugu opomenu.

- Imate još 20 sekundi - rekao je predsedavajući, a to vreme je Obradović iskoristio da kaže da mu je predsedavajući "ukrao" vreme zbog čega mu je oduzeta i reč.

- Hvala. Ovo pokazuje kakva je vaša vlast - rekao je Obradović koji se potom obratio i novinarima u skupštinskom holu.

On je ocenio da je Arsić krenuo u "obračun" sa narodnim poslanicima iz Dveri i retorički upitao šta je razlog tome.

- Imam dva obrazloženja. Približava se čin izdaje KiM i potpisivanje pravno-obavezujućeg sporazuma i potrebno je ućutkati skupštinu. Drugi razlog može biti što se Dveri ozbiljno protive bankarskom kartelu i bankarskoj mafiji - rekao je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading