DRAMA U SKUPŠTINI: Nakon proglašenja novog gradonačelnika USLEDILE OSTAVKE!

Autor: I. ŽIGIĆ

Vesti

07.06.2018

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Današnja sednica u Skupštini bila je vrlo burna. Nakon žestoke rasprave gradskog menadžera Gorana Vesića i Nikole Jovanovića, odbornika Vuka Jeremića, završilo se i glasanje u kojem je Zoran Radojičić dobio većinu, ali odmah nakon toga usledile su ostavke.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Buran dan u skupštini

Izborom na nove funkcije, Radojičiću i Vesiću je prestao odbornički mandat, a na kraju sednice ostavke na mesto odbornika, usmeno sa govornice, podneli su i gluma i direktor UK "Vuk Karadžić" Svetislav Goncić, koordinatorka Sigurne kuće Vesna Stanojević i Aca Petrović iz PUPS-a, kao i poznati advokat Toma Fila.

Umesto njih, odbornici u gradskom parlamentu, ubuduće će biti Vladimir Šuša, Blagoje Stanistavljević, Marjana Krasić, Nenad Stojanović i Miodrag Grdinić, sa liste “Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd”, kao i Milivoje Nikolić sa liste SPS-JS.

- Za mesec dana moje političke karijere mogu reći da je ona nila burna i evo odlazim na vrhuncu karijere - nasmejao je Fila odbornike i izazvao spontani aplauz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading