VULIN: Priprema se medijska grupacija za NAPAD NA VUČIĆA!

Autor: Tanjug

Vesti

07.06.2018

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"U Srbiji se priprema medijska grupacija koja će napadati Aleksandra Vučića i njegove saradnike, sa ciljem promene vlasti na ulici, kada već na izborima ne može", izjavio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin.

RepublikaFoto: Tanjug
Aleksandar Vulin

On je, komentarišući najavljenu prodaju "Dajrekt medije" kompaniji "Junajted medija", rekao da "trgovina medijima i okupljanje tajkuna" predstavlja "početak svakog napada na Vučića i Vladu Srbije", saopštilo je resorno ministarstvo.

- Pre beogradskih izbora Dragan Ðilas je prodao zgradu jedne od desetina svojih kompanija Draganu Šolaku ili KKR, a sada je istom čoveku ili firmi prodao i Dajrekt mediju, istu onu koju je već jednom prodao čudno zaboravljenom bugarskom biznismenu - kaže Vulin.

On je dodao da "mediji ćute, svesni da se stvara sila koja će kontrolisati marketinške budžete i tako određivati ko i kako piše".

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Đilas

- Novinarska udruženja ne strahuju od monopola, jednoumlja ili otpuštanja kolega, zadovoljna što rukovodstvo NUNS uzima ogromne pare od Ðilasa. Niko od nezavisnih tela ne vidi problem što političari finansiraju medijska udruženja i tako kupuju njihovo vatreno obračunavanje sa političkim protivnicima Ðilasa - smatra Vulin.

Prema njegovim rečima, "u Srbiji se priprema medijska grupacija koja treba da napada Vučića i njegove najbliže saradnike i porodicu, ali i da, kako je mnogo puta već Ðilas najavio, promeni vlast na ulici kada već na izborima ne može". 

- O onom ko se usudi da upozori na Ðilasa, Šolaka, KKR i of šor kompanije koje su vlasnici našeg tržišta marketinga, ali i političari koji hoće da vladaju Srbijom, pokrenuće se lavina napada. Tako će se o predsedniku i njegovim saradnicima govoriti i pisati svaka laž, a o Ðilasu i Šolaku ni jedna istina. Mafijaškoj hobotnici ništa osim promene vlasti bez izbora neće biti dovoljno - istakao je ministar Vulin.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading