SRPSKA LISTA: Umesto da drži lekcije, Jeremić da objasni odakle mu pare

Autor: Tanjug

Vesti

09.06.2018

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reagujući na kritike Narodne stranke zbog toga što je za potpredsednika Srpske liste postavljen Milan Radojičić, Srpska lista tvrdi da su svi navodi Narodne stranke netačni, a Vuka Jeremića podseća da on pitanjem koje je postavio Međunarodnom sudu pravde učinio više na promociji tzv. nezavisnosti Kosova nego svi Albanci zajedno.

RepublikaFoto: Tanjug/Zoran Žestić
Predsednik Srpske liste Goran Rakić

U saopštenju za medije Srpska lista podseća i da je za prethodnih pet godina tzv. nezavisnost Kosova priznalo svega nekoliko zemalja, da su neke povukle priznanje ili počele da preispituju odluku, dok je "u vreme klad je srpsku diplomatiju vodio Jeremić Kosovo dobilo više desetina priznanja".

Jemerića podsećaju i da kadriranje u Srpskoj listi obavljaju stranački organi i to na osnovu zasluga u borbi za interese srpskog naroda, te poručuju da nema potrebe da svoje postupke pravdaju "izdajnicima srpskog naroda".

Srpska lista u saopštenju poziva Jeremića da pre nego što se usudi da bilo kome drži lekcije objasni "čime zaslužuje ogromne iznose koje dobija od nekih ambasada i kakve protivusluge duguje svojim mentorima".

Narodna stranka kritikovala je postavljanje Milana Radojičića za potpredsednika Srpske liste, smatrajući da je to još jedan u nizu poteza aktuelne vlasti kojim se jačaju kriminalne strukture na Kosovu i čime je "nezavisno Kosovo" sve bliže stolici u UN.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading