PRVI ČOVEK LESKOVCA OTVORIO DUŠU: Volim funkciju kao porodicu!

Autor:

Vesti

12.06.2018

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Leskovački gradonačelnik Goran Cvetanović, inače, poznat po zapošljavanju lokalnih lepotica i proslavama rođendana koji se uvek pretvore u kafanske lumperajke, priznao je da voli funkciju više nego "leba da jede".

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Goran Cvetanović

Glavna zvezda Leskovačke roštiljijade, koji je prema sopstvenom priznanju doveo giros i Grke za vreme sankcija u ovaj grad na jugu Srbije, otvorio je dušu na proslavi desetogodišnjice od imenovanja za gradonačelnika.

SUZE RADOSNICE

- Ljubav prema funkciji koju obavljam je maltene identično važna sa ljubavlju prema mojim najbližima. Hvala porodici na razumevanju - izjavio je on u sali Skupštine grada krijući suze radosnice.

Gradonačelnikov ekspoze na jubileju praćen je usklicima "Volimo te" i "Hvala ti što postojiš"! Međutim, Cvetanoviću nije prvi put da ga pristalice dočekuju sa ovim sloganima. Na proslavi njegovog 50. rođendana prijatelji i simpatizeri nosili su majice sa napisima "Volimo te" i "Hvala ti što postojiš". Zbog mera štednje, slavljenik je tada goste poslužio samo grickalicama i sokovima.

Cvetanović pozdravljen usklicima "Volimo te" i "Hvala ti što postojiš"

SPECIJALISTA

Inače, on je specijalista interne medicine, a da mu medicinskog znanja ne manjka, Cvetanović je otkrio rekavši da se usavršavao "po raznim koledžima u Londonu - Kembridž, Hengsins, Hentenberi, Oksford, misleći na koledže Hejstings (Hastings) i Kentenberi (Canterbury). Prilikom tog predstavljanja svoje biografije i otkrivanja ovih velikih naučnih dostignuća, on je sa narodom podelio i ostale zanimljivosti, poput one da je prodavao "grojze" na pijaci u Leskovcu, i to ni manje ni više nego afusali i hamburg, sa "grozdom od dva kilograma".

Cvetanović danas nije odgovarao na pozive i poruke Srpskog telegrafa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading