ŠIPTARI VELIČAJU JEREMIĆA: Dao im alibi da ponovo udare na Srbe sa KiM!

Autor:

Vesti

13.06.2018

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vuk Jeremić je svojom prvobitnom izjavom da Vučić planira da izazove nerede na KiM bukvalno pružio pomoć i dao alibi Šiptarima da ponovo udare na Srbe na Kosovu.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Šiptari slave Vuka Jeremića

Jeremić je svojom izjavom i sam otpočeo nerede na Kosovu samim tim što je dao "zeleno svetlo" Šiptarima. Naravno, odmah je postao zvezda šiptarskih medija koji ga slave i daju mu ogroman prostor.

Đurić je rekao da Srbe na Kosovu i Metohiji ne smeju da onespokoje "dijabolične fantazije" Vuka Jeremića, čiji je jedini posao očigledno da sedeći u skupim restoranima u Njujorku ili Toskani smišlja pakosti srpskom narodu i državi.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Kaktus037

13.06.2018 11:05

Jeremica samo Siptari mogu da velicaju jer su na istoj talasnoj duzini

Bojan

13.06.2018 11:07

Kako ga neće veličati, čovek je uradio više za njih nego cela vladajuća garnitura iz Prištine. Ne bi me čudilo da mu i bistu podignu.

Marijana

13.06.2018 11:23

Jeremic je prevrsio svaku meru zdravog razuma!!!Ako sad Albanci zbog ovoga naprave neki haos i napadnu neduzne Srbe na KiM,samo ce on biti odgovoran!!!

Una

13.06.2018 11:31

Jaoj,jaoj taj Jeremić.