IZIGRALI GRAĐANE! Mamili ljude da BLOKIRAJU I PRAVE NERED - pa ih zavrnuli za PARE!

Autor: informer.rs, Republika

Vesti

14.06.2018

07:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opozicioni lideri Vuk Jeremić, Saša Janković i Dragan Đjilas danima su huškali građane iz Verone i sa sunčanog Ohridskog jezera da blokiraju Srbiju, a onda ih ostavili na cedilu...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Odjednom se oglašavaju kako nemaju veze sa tim

Koliko su bahati i bezobrazni Vuk Jeremić, Saša Janković i Dragan Đilas, pokazuje i sinoćnji tvit Saše Jankovića. 

Naime, prebogati Vuk Jeremić, Dragan Đilas i, onaj koji je više od decenije primao ogromnu lovu od države Srbije, Saša Janković, nedeljama su palili Srbiju i pozivali na izazivanje haosa i blokade puteva i to samo zato što su želeli da kazne narod što ih ne voli. 

Pri tom je prebogati Vuk Jeremić, akter jedne od vodećih kriminalno-političkih afera u svetu, građane palio iz sunčane Verone, gde je "punio baterije". A Saša Janković je baterije punio kod svojih novih sponzora u sunčanoj Makedoniji, na Ohridskom jezeru. 

I dok su se sunčali, slali su zapaljive poruke, pozivali na haos, slali svoje ljude da vode iracionalnu pobunu. A onda, onda se desilo da je pravna država počela da reaguje, da stižu kazne zbog blokada koje su izazvale materijalnu stetu, a oni koji su bili huskani od strane Jeremića, Đilasa i Jankovića poceli su da se obraćaju svojim nalogodavcima, besno tražeci da im obezbede novac za troškove kazni koje će svakako morati da plate. 

I naravno, onda dolazimo do epiloga, koji se mogao i naslutiti. Jeremić, Janković i Đilas počeli su da peru ruke.  A u ime njih trojice na Tviteru se kao portparol noćas oglasio Saša Janković, osunčan od glave do pete i svima koje su nasamarili poručio: Izvinite malo smo se zezali!

Naime, na svom nalogu Jankovic je napisao: 

- Poštovani, Pokret nije organizator protesta i nema sredstava da plaća kazne i sudske troškove! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (58)

Loading
Sara

14.06.2018 07:28

Hahahahha...kakav mapet show! Jadan naivni narod svama takvima!

vera

14.06.2018 07:29

Klasika,,to je njihov nacin funkcionisanja!

sasa

14.06.2018 08:13

@vera - Njihov godinama unazad prepoznatljiv stil rada

aca

14.06.2018 11:43

@vera - Nedele oni tek tako pare ,napravili haos pa se sklonili.