HARADINAJ: Od hapšenja Đurića, odnosi sa Srpskom listom su složeniji

Autor: Tanjug

Vesti

14.06.2018

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj rekao je danas da vladajuća koalicija ima probleme sa Srpskom listom i da su odnosi otežani.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ramuš Haradinaj

- Sada smo u složenijem odnosu sa Srpskom listom. Priroda odnosa u koaliciji je otežana i to je počelo od hapšenja Marka Ðurića na Kosovu - rekao je on, preneo je Zeri.info.

Haradinaj je komentarisao i situaciju na severu Kosova, rekavši da su "Srbi pod uticajem politike iz Beograda".

- Tamo se suočavamo sa situacijom da Srbija konstantno pokušava da ubedi građane da je to zemlja Srbija, a ne Kosovo. Kosovo se pokazalo spremnim da sarađuje sa svima i tretira sve jednako - rekao je Haradinaj.


Evropski komesar za pregovore o proširenju Johanes Han ranije danas je ocenio da je atmosfera između Beograda i Prištine pozitivnija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
srpskisoko

14.06.2018 17:54

Kako ovaj debil laze. Svaki dan ubijate prebijate i pljackate starosedeoce vi okupatori sa Albanskih planina. Naselili ste se u Srbiju sad otimate i deo drzave djavo vas odneo. Nikad Kosovo i Metohija nije bilo siptarsko i nece biti onako kako vi i vas tutori sanjate. T