VUČIĆ: PRONAŠLI SMO NOVINARA STEFANA CVETKOVIĆA ŽIVOG I ZDRAVOG!

Autor: Republika

Vesti

15.06.2018

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i direktor Bezbednosno informativne agencije Bratislav Gašić održali su vanrednu konferenciju za novinare u Predsedništvu Srbije na kojoj su saopštili da je novinar Stefan Cvetković pronađen živ i zdrav.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Aleksandar Vučić

- Pronašli smo novinara Stefana Cvetkovića živog i zdravog. Niko od nas nije spavao dve noći, a šta se sve dogodilo imaćete vremena da čujete narednih dana - rekao je Aleksandar Vučić i nastavio.

- Nađen je u širem reonu bele Crkve. Veoma je dobrog zdravstvenog stanja, ne fali mu ni dlaka s glave. On je izneo neke svoje tvrdnje, a da li su istina ili ne, videćemo...

- Odmah smo posumnjali u verziju ove priče koja se pojavila u medijima, a bilo je laži i lažnih vesti. Nije bilo tragova borbe, nije bilo krvi kako su neki pisali. Takođe smo videli da je ostavljeni sat plastičan i mnogo jefitiniji od onoga koji je Stefan nosio pre tri dana. Odmah smo znali da je namešteno, jer nikakvih tragova borbe nije bilo, psi nisu nanjušili nikakvu krv - rekao je Aleksandar Vučić. 

RepublikaFoto: Medija centar Beograd
Stefan Cvetković

Takođe je dodao da je ovaj incident pokvario jedan veličanstven dan.

- Uništili su veliki dan kada se otvarala fabrika Kromberg Šubert. Bio sam tog dana i u predivnoj porodici Krstić i sve je to uništeno zbog priče o otmici novinara. Kažem da ćemo sve njegove izjave posmatrati kao da su istina, pa ćemo videti i opet dodajem da sumnjamo u tu priču.

- Da smo slučajno objavili druge vesti mnogi bi nas napadali i čak optuživali da smo mi krivi - kaže Vučić.

- Noćas do 1 smo gledali papire koje smo imali, tražili da uočimo neku nelogičnost, došli smo do tragova koji su doveli do rezultata. Uspeli smo da uvežemo sve i zato smo poslali onoliki broj ljudi na ovaj slučaj - rekao je Aleksandar Vučić koji se zahvalio policiji i novinarima koji su rešavali ovaj slučaj otmice.

- Detalje ćemo objavljivati kako istraga odmiče. Mogu samo da kažem da je bilo čudnih stvari, čudnih 16 razgovora sa Prištinom. Najvažnije je da smo bili odgovorni i ozbiljni, a u danima koji su pred nama ministar Stefanović će vas obaveštavati o istrazi. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (20)

Loading
Darko

15.06.2018 14:03

Naj bitnije je da je on pronadjen ziv a dalja istraga ce utrvrditi sve!

saska

15.06.2018 14:12

Hvala Bogu to je ono najvaznije sve ostalo ce se ispitati

ivan

15.06.2018 14:13

Najbitnije je da je živ i zdrav.

daca

15.06.2018 14:18

Kod Cvetkovica izgleda izlazirana otmica sto ce istraga pookazati.