MIHAJLOVIĆEVA SPUSTILA MRKU I ĐILASA: Držite se estrade i "Velikog brata"

Autor: Tanjug

Vesti

20.06.2018

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović ocenila je da su izjave bivšeg ministra i gradonačelnika Beograda, Milutina Mrkonjića i Dragana Ðilasa, o novoj železničkoj stanici Centar "tragikomične" i prepune "političke amnezije".

RepublikaFoto: Tanjug/M. MIRČETIĆ
Zorana Mihajlović

- Kada izmeštanje železničke stanice kritikuju Mrkonjić i Ðilas, oni koji su se pre 10 godina ugovorom obavezali da će stanicu Prokop da završe do 2010. godine, kako da ih ne pitate: ''Pa što je, drugovi i gospodo, niste završili?!'' Ali, kad vidimo kako je propao jedini izgrađeni Mrkonjićev auto-put pun gline koji ide iz njive u njivu, možda je i bolje što njih dvojica ništa nisu radila. Držite se estrade i ''Velikog brata'', to vam bolje ide - kaže Mihajlovićeva. 

Nova železnička stanica Centar biće spremna da 1. jula prihvati sve građane koji koriste železnicu i putnici će imati sve što im je potrebno za dolazak i odlazak sa stanice, navodi se u saopštenju iz njenog kabineta.

- Međutim, kada neko, pa još bivši ministar, izjavi da stara železnička stanica u Beogradu ne treba da se preseli u stanicu Centar sve dok se tamo ne završe "šoping centri, hoteli, moteli i priključenje za metro'', onda do punog izražaja dolazi ona narodna ''pametniji si kad ćutiš'' - kaže potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading