NAPAD NA VUČIĆA I NJEGOVU PORODICU JE OČAJNIČKI POTEZ IZA KOJEG STOJI MRŽNJA

Autor: Republika

Vesti

21.06.2018

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom napada na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovu porodicu oglasio se potpredsednik SPS Aleksandar Antić.

RepublikaFoto: Promo foto
Aleksandar Antić

- Kampanja koja se vodi protiv porodice predsednika Vučića  je pokušaj da se ometu njegovi napori za očuvanje temeljnih nacionalnih i državnih interesa, posebno kada je reč o Kosovu i Metohiji.

U nedostatku ideja i truda da se pronađu rešenja za neka ključna državna pitanja, pojedine političke grupacije posežu u sferu privatnog, pokušavajući da na taj način diskredituju šefa države, što je očajnički potez iza kojeg stoji samo ogoljena mržnja prema jednom čoveku, predsedniku Vučiću.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Vučić

Ovakve stvari nisu slučajne, niti su, nažalost, jednokratne i bojim se da će se ponoviti, jer je nemoć onih koji vode hajku protiv predsednika i njegove porodice velika koliko i njihova spremnost da pređu sve granice političke korektnosti, pa i morala.

Napadati porodicu političkog protivnika i to u momentu kada se taj protivnik, ujedno i šef države, bavi rešavanjem ključnih nacionalnih pitanja, to mogu samo beskrupulozni ljudi, lišeni osećaja za moral i za interese svoje zemlje i svojih sugrađana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (20)

Loading
Darko

21.06.2018 11:54

Bas ocajnicki, strasno.

Dejan

21.06.2018 12:05

Dodao bih na mržnju i ljubomoru, zavist i nedostatak argumenata, pa se onda pribegava ovim ljigavim metodama!

Tanja

21.06.2018 12:06

Samo ljudi koji su puni mrznje mogu da se sluze ovakvim stvarima.

iva

21.06.2018 12:07

zaista jako los stav udarati po deci