TEŠKA SRAMOTA PREDSEDNIKA DS: Kako je Lutovac slagao Nemce!

Autor: Republika

Vesti

21.06.2018

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Lutovac, novopečeni lider demokrata, nije želeo da se sastane s Kristijanom Helbahom, izaslanikom Ministarstva spoljnih poslova Nemačke, te je slagao da je u Crnoj Gori na moru i na sastanak poslao potpredsednicu DS-a Aleksandru Jerkov.

Foto: Informer.rs
Zoran Lutovac u sredini, "pajtos" Dragana Đilasa

- Kristijan Helbah je održao sastanak s opozicijom na koji je pozvan i Zoran Lutovac, koji nije želeo da mu prisustvuje, te je na sastanak poslao Aleksandru Jerkov - objašnjava dobro obavešteni izvor i dodaje da je uzalud potpredsednica DS-a ubeđivala svog šefa da bi trebalo da ode na sastanak.

- Aleksandra Jerkov je rekla Lutovcu da bi trebalo da ide, da je to prvi sastanak sa nemačkim zvaničnikom i da se to ne odbija. On nije hteo ni da čuje, te je kazao da je u Crnoj Gori. Onda je ona otišla na sastanak, a kada su je upitali gde je Lutovac, ona je kazala da je u Crnoj Gori - kaže izvor i dodaje da je ova laž Zorana Lutovca brzo razotkrivena.

- Na Lutovčevu žalost, danas je sve lako proveriti, te su i Nemci ubrzo saznali da ih je Aleksandra Jerkov slagala, te su je pozvali da je pitaju zbog čega je to uradila. Aleksandra, koja je u ovom slučaju ni kriva ni dužna, najiskrenije im je kazala da je ona samo prenela ono što joj je Lutovac rekao - zaključuje izvor za Alo.

Ovo nije prvi put da Zoran Lutovac tera po svome otkad je preuzeo DS. On je imao nameru da Izvršni odbor bira lično, bez konsultacija sa odborima u Vojvodini, Srbiji i Beogradu, a na prvoj sednici Glavnog odbora DS-a, otkad je izabran za predsednika stranke, nije imao čak ni kvorum.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (15)

Loading
Laura

21.06.2018 12:34

Bas lepo, tek je dosao na mesto predsednika stranke, a vec je poceo da laze i da ismislja. Zar je mislio da tako nestomoze da se sakrije i da ne mozed a se proveri. Samo tako nastavite, bravo.

Jelena

21.06.2018 12:42

Nista novo od DS nastavljaju istom politikom ali zaboravljaju da niko nije naivan i da se sve brzo otkrije.

Jovan

21.06.2018 12:53

Tako se ne stiče poverenje sagovornika i ne gradi politička karijera, ali s obzirom da znamo ko je u pitanju, ne treba ovo da nas čudi!

Predrag

21.06.2018 13:18

Slagao je nemce, tako ce slagati i nas narod.