VULIN: KAD GOD SE PRIČA O KIM NAPADAJU VUČIĆA I NJEGOVU PORODICU!

Autor: Republika

Vesti

21.06.2018

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaki put kada započnu razgovori o Kosovu i Metohiji događaće se salve napada na predsednika Aleksandra Vučića, najpre na njegovu porodicu i na njegove saradnike, a zatim će krenuti besmisleni protesti i događaji koji u javnosti treba da stvore lošu sliku o državi Srbiji, izjavio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Aleksandar Vulin

Vulin je to rekao novinarima koji su ga pitali da komentariše najnovije napade na porodicu predsednika Srbije.

- Uvek kada se predsednik Vučić suprotstavi nekim neprihvatljivim zahtevima kada je reč o Kosovu i Metohiji, a to radi stalno, uvek će imati ovakve napade. I koliko god njegova politika i odlučnost da čuva Srbiju bude snažnija biće sve jači napadi - kazao je Vulin.
 

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Aleksandar Vučić

Prema njegovim rečima, Vučić je hrabar čovek i, kako kaže, zna da je on u stanju da izdrži ove napade, ali da će ih biti više - hoće.


- Vreme je, možda i poslednje vreme, da predstavnici Evropske unije kao medijatori na razgovorima sa Prištinom, već jednom izađu sa jasnim stavom da li prihvataju takvo ponašanje prištinske strane. Da li prihvataju izjave, kao što je izjava Hašima Tačija da nema o čemu da se pregovara i razgovara i da on tamo ide na kapitulaciju Srbije - zapitao je Vulin.

On je rekao da misli da je krajne vreme da se predstavnici Evropske unije, kao naši medijatori, odrede prema ovakvom ponašanju i kažu da li smo ravnopravne strane i da li nas doživljavaju kao strane koje imaju pravo na sopstvene interese.


- A kako se budu približavali neki novi pregovori tako ćete imati seriju napada na Vučića, besmislene proteste i sve ono što Srbiju treba da destabilizuje i da oslabi pregovaračku poziciju našeg predsednika - zaključio je ministar odbrane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
ana

21.06.2018 12:49

Sigurno to ima veze sa Kosovom.

Milica

21.06.2018 14:05

Udarati po porodici je odlika nemocnih pogotovo u ovakvim trenucima kada se vode dijalozi o KiM....sramota za opoziciju!

Boža

21.06.2018 15:15

Pritisak je snažan, pokušavaju i iz zemlje, i sa strane da destabilizuju zemlju, da slome i oslabe Vučića, na sve načine, iz svih pravaca, kako ne bi bio dovoljno snažan da po pitanju Kosova učini maksimalno za Srbiju.

kapri

21.06.2018 15:26

Dirati u neciju porodicu je nesto najnize,dno dna...