JEREMIĆ U NAJVEĆOJ PANICI DO SADA! Šta se nalazi u telefonu Patrika Hoa koji je Vuku uplatio milione dolara?!

Autor:

Vesti

29.06.2018

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši šef srpske diplomatije Vuk Jeremić je u najvećoj panici do sada zbog svog sumnjivog prijateljstva sa tajkunom iz Hongkonga Patrikom Hoom koji mu je davao milione.

RepublikaFoto: Tanjug/M. KAROVIĆ
Vuk Jeremić

Naime, advokati Patrika Hoa tražili su od suda da se njegov Huaveji telefon izuzme iz procesa, što unosi veliki nemir Vuku Jeremiću - šta će se desiti ako sud obije taj zahtev?! 

Postoji bojazan da bi, ako sud ne izuzme telefon iz procesa, na videlo mogli da isplivaju svi dokazi u vezi sa slučajem pranja novca i milionske korupcije za šta je Patrik Ho osumnjičen.

Foto: Privatna arhiva
Zahtev Hoovih advokata
RepublikaFoto: Privatna arhiva

Podsećamo, Patrik Ho je pokušao da dogovori čak tri kaucije, kako bi se branio sa slobode, ali je svaka od njih odbijena. Tako da će Ho najverovatnije biti zadržan u pritvoru narednih pet meseci, sve dok zvanično ne počne suđenje, u novembru.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (38)

Loading
saa

29.06.2018 11:40

Jeremic i treba da se zabrine.

delije1389

29.06.2018 11:56

@saa - Bilo mu je super ako je tolike milione strpao u dzep.

Dusko

29.06.2018 11:44

Tako ti je to kada saradjujes sa mafijom.

Katarina

29.06.2018 11:49

Jedva cekamo da saznamo sta je to sve Jeremic cinio za Hoa kada mu je on placao milione. Kakve to jeremiceve usloge vrede milione.