ĐUKA PRETI MILU ĐUKANOVIĆU: Nemoj da se iznenadite ako se srpska vojska nađe u Crnoj Gori da je OSLOBODI!

Autor: Republika

Vesti

06.07.2018

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon najave crnogorskih vlasti da će poslati svoje vojnike na Kosovo, poslanik SNS-a Vladimir Đukanović uzeo je stvar u svoje ruke i poručio Milu Đukanoviću da se "ne iznenade ako se srpska vojska nađe na teritoriji Crne Gore i oslobodi je od antisrpskog histeričnog režima".

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Vladimir Đukanović

U Skupštini Crne Gore prethodnih dana vodila se rasprava o upućivanju vojnika na Kosovo, što su pojedini političari iz Srbije, kao i predstavnici crnogorske opozicije oštro kritikovali.

Tu najavu "teško je primio" i poslanik Vladimir Đukanović, koji je i član srpske delegacije u Parlamentarnoj skupštini NATO-a, pa je političarima iz Crne Gore uputio "poruku" putem video klipa.

- Crna Gora sad šalje okupatorsku vojsku na KiM. Nemoj da se iznenadi ako se ta srpska vojska ipak nađe na teritoriji Crne Gore, a možda i da oslobodi tu Crnu Goru od današnjeg antisrpskog histeričnog režima, jer ne može da se falsifikuje istorija ceo život - poručio je Đukanović.

 

 

On je naveo da to "negde neko mora da kaže Đukanoviću i gospodi", te da "taj režim jedino je uspeo uspešno da proizvede gomilu mafije koja je upucava po Beogradu i po Crnoj Gori".

- Ništa konkretno i korektno od njih niko nije mogao ni da oseti. Ovo im je potez koji im nije trebao. Čitava ona prava i istinska Crna Gora prvo žali što je ikada došlo do priznanja KiM, a sa druge strane, služiti okupatoru na ovakav način, slati svoju vosjku da bude okupatorska na srpskoj teritoriji, na onoj teritoriji na kojoj su ginuli junaci sa Skadra, na onoj teritoriji gde su se ljudi iz Crne Gore žestoko borili ne bi li dobili Obilićevu medalju... to jednostavno nije dopušteno - rekao je poslanik Đukanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading