STEFANOVIĆ: SVE JAČI PRITISCI NA VUČIĆA ZBOG REFERENDUMA!

Autor: Tanjug

Vesti

07.07.2018

07:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da se sve jači pritisci na Aleksandra Vučića, koji kulminiraju ovih dana u trenutku kada se on bori da povrati makar deo onoga što su neki pre njega izgubili na Kosovu i Metohiji.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAJINČANIĆ
Nebojša Stefanović

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da se sve jači pritisci na Aleksandra Vučića, koji kulminiraju ovih dana u trenutku kada se on bori da povrati makar deo onoga što su neki pre njega izgubili na Kosovu i Metohiji, nastavljaju upravo najsnažnijim udarima na samu ideju da se o najvažnijim odlukama za našu zemlju održi referendum.

- Zašto referendum smeta i Đilasu i Jankoviću i Jeremiću i zašto će u narednom periodu posebnu kampanju voditi protiv održavanja referenduma? Odgovor je upravo u činjenici da oni ne žele izjašnjavanje naroda, ali sa druge strane žele da okrive Aleksandra Vučića za apsolutno sve. Žele da ga okrive čak i za njihove izgubljene bitke - uspostavljanje carina, izmeštanje odlučivanja iz UN u EU i uništavanje suvereniteta Srbije na KiM na sve moguće načine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (40)

Loading
Nina

07.07.2018 08:06

Predsednik ce se izboriti sa svim pritiscima i uspeti da resi problem na KiM.

poli

07.07.2018 08:15

predsednik Vucic je navikao da se nosi sa pritiskom

sima

07.07.2018 08:36

Realno za Srbiju bi najbolje resenje bilo da se raspise referendum,pa da gradjani sami odluce sta zele!

Miki

07.07.2018 08:37

Ako sami ne mozemo da resimo ovaj problem onda dozvolite gradjanima da odluce o sudbini Kosova!