SAMO SE IZRODI RADUJU POBEDI HRVATSKE, POŠTENA SRBIJA TUGUJE SA RUSIMA

Autor: informer.rs, Republika

Vesti

07.07.2018

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski fudbaleri obučeni u opremu Crne legije, uspeli su da posle ruleta penal završnice prođu u polufinale Svetskog prvenstva, pobedivši Rusiju.

RepublikaFoto: youtube.com/RakijaMala
Bruka se: Milojko Pantić

Cela dobronamerna Srbija tuguje sa Rusijom zbog ovog poraza, ali ne i neki nabeđeni ljubitelji crnokošuljaša koji se raduju pobedi tima koji će ovaj "uspeh"  gotovo sigurno proslaviti uz pesme koje veličaju pogrom i pokolj srpskog naroda.

Jedan od njih je i Čedomirov Milojko Pantić koji je pred meč javno pričao da će građanska Srbija navijati za Hrvate, dok će onaj deo "klerofašistički"(?!?) bodriti Ruse...

Sramota je mala reč da opiše ovakvu uvredu razuma! Tako nešto samo u Srbiji postoji... Hrvati bi to po kratkom postupku... Već smo videli kako.

Inače, i poznati srbomrsci Klintonovi nisu propustili priliku da se naslađuju pobedom nad Rusima, bar u fudbalu, što deluje kao jeftin pokušaj da pokažu javnosti svoju dominantnost.

Ovi plitki udarci, koje Bilova ćerka Čelzi Klinton plasira preko društvenih mreža, nemaju nikakve veze sa sportom, već nose političku poruku, a to je da Amerikanci mrze sve pravoslavce i da jedva čekaju da vide poraz moćne ruske imperije.

Međutim, hrabra i neizvesna borba Rusa im je donela moralnu pobedu i simpatije publike širom sveta, a potez Klintonove je opet pokazao zašto je ova porodica politički mrtva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading