VUČIĆ O PREDLOGU ZA KOSOVO: Dnevno pročitam do 600 strana javnih i tajnih dokumenata!

Autor: Republika

Vesti

08.07.2018

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić upozorio je danas da njegovi politički protivnici osporavanjem referenduma o Kosovu i Metohiji "ruše" šansu da dobijemo više nego što imamo danas.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Aleksandar Vučić

Vučić je rekao novinarima da se Kosovom bavi na dnevnom nivou, da dnevno čita između 500 i 600 strana dokumenata, "što tajnih, što javnih", i da će pred narod izaći sa predlogom kad bude znao šta je maksimum koji možemo da dobijemo.

Neće tu biti velike sreće, ni radosti, kaže Vučić prognozirajući ishod rešavanja pitanja Kosova i Metohije, ali je podsetio da su njegovi prethodnici već "overili" kosovsku nezavisnost pred Međunarodnim sudom pravde, nezavisnost koju danas priznaje oko 100 zemalja, te da danas nemamo ništa.

Njegovu ostavku sad traže oni koji su učestvovali u kosovskoj nezavisnosti, a on će je, kaže, dati - ako oni postignu više od njega.

On je rekao da očekuje kampanju političkih protivnika koja će ići na to da referendum nije validan u uslovima diktature.

Referendumu se, kaže, protive svi oni koji misle da time ruše njega:

- A ruše, zapravo, svoju zemlju, njenu budućnost i šansu da dobijemo više nego što sada imamo - rekao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (13)

Loading
paramonte

08.07.2018 14:08

Jedino on i moze naci resenje za Kosovo.

Dasa

08.07.2018 14:19

Pljuju ga oni koji su izdali Kosova a sad bi zeleli da se i oni nesto pitaju.

Mita

08.07.2018 14:57

Vazno je da se pronadje resenje koje ce za sve nas biti najprihvatljivije, a ne u skladu sa time sta zeli opozicija.

Fudbaler

08.07.2018 15:07

Vučić ne sme da odustane ni sada ni nikada, pritisak koji trpi je veliki, i znamo svi da su pretnje i atak na njegovu porodicu. Vučić mora pokrenuti tužbu protiv njih, jer samo tako Srbija može da se oslobodi svakog ko je ugrožava.