Šešeljeva kuća u Hrtkovcima ODUDARA OD DRUGIH!

Autor: Tanjug

Vesti

10.07.2018

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kuća u Hrtkovcima od oko 300 kvadrata, koju je lider radikala Vojislav Šešelj kupio u maju, dobila je novu fasadu. Ona odudara od okoline, jer je okrečena u plavu boju, i to nijansu po kojoj je prepoznatljiva Srpska radikalna stranka.

Foto: ST/J. JOKANOVIĆ
Vojislav Šešelj

Šešelj, za "Novosti", kaže da će to biti novo letnje sedište stranke, otkriva da radovi uveliko traju i da će uskoro useljenje:

- Prvo radimo veliku salu za sastanke i dve kancelarije. U jednoj će biti sedište Sremskog odbora SRS i mesnog za Hrtkovce, a u drugoj komitet za moju odbranu. Nisam skoro bio tamo, ali je moj sin Mihailo bio pre dva-tri dana.

Zbog kupovine ove nekretnine proletos se podigla velika prašina, jer se nalazi u sremskom selu koje se ističe u presudi Haškog tribunala, po kojoj je Šešelj osuđen na deset godina zatvora.

Predsednik SRS je poručio da je kuću u Hrtkovcima kupio zbog "nostalgije za mladošću" i zato što mnogo voli taj kraj, a otkrio je i da su ga komšije veoma lepo dočekale.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ

U objektu, koji se nalazi u neposrednoj blizini katoličke crkve Svetog Klimenta, u Školskoj ulici, međutim, biće štab iz kojeg kreće nova bitka protiv Haškog tribunala.

- Od septembra počinjemo veliku akciju, uzećemo izjave od svih žitelja Hrtkovaca da bismo obnovili proces - kaže Šešelj.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading