OTKRIVAMO: CIA HTELA DA SRUŠI TRAMPA PREKO BEOGRADA!

Autor:

Vesti

18.07.2018

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

CIA je u najvećoj tajnosti u jeku američke predizborne kampanje poslala ekipu u Beograd da istraži navodnu povezanost Melanije Tramp i njene porodice sa srpskim (jugoslovenskim) tajnim službama. Akcija je sprovedena po nalogu, ni manje ni više, nego Hilari Klinton!

Foto: Tanjug/AP
Da li ona vlada iz senke: Melanija Tramp sa suprugom Donaldom

Šta je bio cilj - šta je trebalo da saznaju agenti CIA? Kako su bili maskirani američki tajni agenti i da li je bilo moguće u sve umešati i ruske službe bezbednosti?

Dokle sežu prljave namere prljave porodice Klinton, kako su instrumentalizovali CIA i koga su neuspešno poslali da se raspituje o porodici Melanije Tramp?

Kako su na čitav slučaj reagovali sagovornici Srpskog telegrafa, Milomir Marić i Boža Spasić - štaviše, da li se Marić "upecao" na pitanja jedne "novinarke"?

S druge strane, šta je s pričom da je mladu Melaniju Trampu "namestio" admiral JNA Stane Brovet, jugoslovenski vojni obaveštajac?

Osim o ovoj temi, u izdanju Srpskog telegrafa za četvrtak, 19. jul, možete da pročitate i šta poznati advokat tvrdi u vezi sa slučajem ubistva pevačice Jelene Marjanović i kakva se hapšenja s tim u vezi očekuju, ali i nešto što se tiče kućnih budžeta svih nas - kako IKEA prolazi na našem tržištu nudeći "nadrealne" popuste od 70 do 100 dinara na cene od preko 50 i 60 hiljada dinara!

I naravno - Zadruga! Šta kaže Kija Kockar o Slobodanu Radanoviću i njegovom odnosu sa majkom, a šta Luna Đogani o svom mentalnom zdravlju, i sve to - samo uu Srpskom telegrafu!

Foto: Srpski telegraf
Naslovna starna Srpskog telegrafa za četvrtak, 19. jul

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading