"TO ME NE PLAŠI" VUČIĆ ZAGRMEO: Ovako je odgovorio na sramnu izjavu Kolinde!

Autor:

Vesti

20.07.2018

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas, komentarišući izjavu predsednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović da su Hrvatska i Albanija braća po oružju, naglasio da to dovoljno govori o težini našeg položaja i koliko neki ne žele naš napredak, ali i istakao da Srbiji nisu potrebna braća, već prijatelji.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Vučić odgovorio Kolindi na prozivke

- Čestitam na izjavi. Nama nisu potrebna braća, već prijatelji. Neka se bratime, mi ćemo da gledamo da napredujemo ekonomski. A što se oružja tiče, neki moraju da žive u prošlosti. Ako neko misli da treba da me to posebno plaši, ne plaši me ni najmanje. Mi radimo svoj posao, da što više pametne dece imamo, koja gledaju u budućnost. Uveren da, ako postoji svest da je politička veština dobijanje mogućeg, a ne ispunjavanje snova, Srbija ima budućnost - zaključio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Nedeljka

20.07.2018 12:41

Upravo tako, Hrvatska i Albanija kao da su se zaglavile u 90. godinama... Jedino što ih pokreće je mržnja prema Srbiji i to stalno pokazuju... i u muzici i u sportu,.. stalno... jer nemaju ništa drugo čime mogu da se hvale... niti šta grade, niti šta stvaraju, samo gledaju u naše dvorište i pokušavaju da pljunu... i to je jedino što znaju...mogu da nam pljucnu pod prozor eto.. toliko o njihovim pretnjama...

Nikola

20.07.2018 12:42

Srbija je samostalna država i ne pogađa nas uopšte to što predstavnici Prištine i Hravtske podržavaju jedni druge i provociraju Srbiju.

Jasna

20.07.2018 14:02

Predsednik Vucic se uvek zalagao za mir, ali isto tako nece dozvoliti ni da nas niko napada, Hrvati i Albanci jos uvek zive u proslosti

Lazar

20.07.2018 14:53

Srbija se nikad nije i nikada se neće plašiti kriminalaca i zlikovaca.