MIHAJLOVIĆ: Opoziciju okuplja samo mržnja prema napretku

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

22.07.2018

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović izjavila je danas da je opozicija još jednom pokazala da nema nijednu ideju i da ih okuplja isključivo neprijateljstvo prema napretku, jer svaki napredak Srbije ostavlja manje prostora za njihovo mešetarenje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zorana Mihajlović

- Dobro je što je predsednik SDS Boris Tadić to jasno rekao građanima Srbije, da znaju sa čime mogu da računaju i da opoziciju jedino zanima da se dokopaju vlasti zarad svoje lične koristi i interesa - rekla je MihajloviĆ - saopšteno je iz njenog kabineta. 

Ona ističe da se u Srbiji samo od lidera opozicije može čuti da su protiv novih puteva, izgradnje mostova, modernizacije železnice, i drugih razvojnih projekata.

- Protivljenje napretku je jedina ideja oko koje oni mogu da se okupe, jer što se više Srbija razvija i napreduje, manje prostora ostaje za političke diletante i interesdžije - ističe Mihajlović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading