GDE JE OPOZICIJA: Kena šeta patike, Balša na Maldivima

Autor:

Vesti

23.07.2018

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanik vladajuće Srpske napredne stranke Aleksandar Marković juče je tragao za odgovorom gde je nestala opozicija i zašto ne prisustvuje sednici parlamenta na kojoj se juče raspravljalo o amandmanima na Predlog zakona o ljudskim ćelijama i tkivima kao i o Predlogu zakona o presađivanju organa.

Foto: Tanjug
Pune klupe kod vladajuće koalicije

- Šefica poslaničke grupe Nova Srbija - Pokret za spas Srbije Sanda Rašković Ivić verovatno je u Rimu ili Milanu, poslanik Demokratske stranke Balša Božović verovatno je na Maldivima, dok Radoslav Milojičić Kena šeta svoje patike - rekao je Marković.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Balša Božović

Ovaj poslanik dodao je da "na društvenim mrežama slušamo kritike, a da se (opozicioni poslanici) nisu udostojili da dođu na sednicu".

Na ovu opasku reagovao je Ðorđe Vukadinović rekavši da opozicija verovatno ne želi da učestvuje u farsi sa amandmanima.

- Ja sam tu. Ima onih koji ne žele da budu tu - rekao je Vukadinović i dodao da treba razgovarati o tome kako da se poveća broj donora organa.

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar naglasio je da predloženi zakoni nemaju nikakve veze ni sa pozicijom ni sa opozicijom, već da se tiču velikog broja ljudi koji zavise od njihovog donošenja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (68)

Loading
loki

23.07.2018 20:59

Pajtić je verovatno u Hrvatskoj. Otišao da se spremi za proslavu "Oluje".

Marko Lučić

24.07.2018 02:50

@loki - Pa pajtić redovno u ovo vreme ide u Hrvatsku kako bi se propremio da sa svojim prijateljima proslavi goduđišnjicu Oluje.

olaf

23.07.2018 21:00

Eto kako zivi opozicija i sve im lose

Maja

23.07.2018 21:02

Krajnje neodgovorno ponašanje, koliko god da smo od opozicije na to navikli, uvek nas iznervira nepoštovanje Doma u kom sede, odnosno u kom bi trebalo da sede!