VUČIĆ IZJAVIO SAUČEŠĆE I PONUDIO POMOĆ GRČKOJ

Autor: Tanjug

Vesti

24.07.2018

07:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je izraze najdubljeg saučešća predsedniku i premijeru Grčke, Prokopisu Pavlopulosu i Aleksisu Ciprasu, i ponudio pomoć Srbije u savladavanju vatrene stihije.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Aleksandar Vučić

- Primite moje iskreno saučešće povodom žrtava vatrene stihije koja besni u okolini Atine. Duboko nas je potresla tragična sudbina stradalih. Dok nas priroda još jednom podseća da nismo dovoljno jaki da se odupremo njenoj sili, grčki vatrogasci i spasioci ulažu nadljudske napore suprotstavljajući joj se. Srbija je spremna da Vam, u okviru svojih mogućnosti, pritekne u pomoć. Molim Vas da izraze mog saosećanja prenesete porodicama žrtava, a povređenima želje za brzi oporavak - navodi se u Vučićevoj poruci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Jelena

24.07.2018 07:46

I oni bi nama pomogli u ne daj bože sličnoj situaciji, puno naših ljudi je na letovanju, treba ljudski ponuditi pomoć i naći se u nevolji.

simana

24.07.2018 08:15

Pravi prijatelji se vide u nevoljama, Grcka i Srbija uvek pravi prijatelji.

Una

24.07.2018 08:36

Velika tragedija za Grcku i Grcki narod,ali na pomoc Srbije uvek mogu racunati.

simana

24.07.2018 08:39

Nas predsednik Vucic u svoje i u ime svog naroda uz koje mu se svi pridruzujemo, odaje iskreno saucesce nasem pravom prijatelju.