ŠIPTARI NAPRAVILI GRANICU SA SRBIJOM: NATO kaže da menjaju dotrajale znakove!

Autor: Republika

Vesti

24.07.2018

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

KFOR je postavio "granicu između Kosova i Srbije" u selu Karačevo, u opštini Kamenici. Prištinska štampa tvrdi da je to samo početak definitivne "demarkacija između Kosova i Metohije i centralne Srbije" i da će to biti sledeći uslov koji će EU postaviti obema stranama

KFOR

Podsetimo, pojedini mediji su objavili da je KFOR postavio "granicu između Kosova i Srbije"" u selu Karačevo, u opštini Kamenici, uprkos protivljenju lokalnog stanovništva.

S druge strane, portparol KFORA Kvendron Kastrati rekao je za "Koha ditore" da je KFOR samo zamenio znakove, jer su stari bili oštećeni i služili su kao putokaz KFORU i UNMIKU da je "granica sa Srbijom" blizu".

- Kfor ne iscrtava granice i zamena znakova duž administrativne linije nema veze za iscrtavanjem granice - rekao je Kastrati i dodao da je lokalno stanovništvo bilo zabrinuto zato što se to dogodilo bez najave.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dane Radakovic

24.07.2018 21:02

dok je jugoslovena u beogradu i kluca u njih od SRBIJE, moze biti granica u Srbiji de i traze titina vojska