DS NE PRESTAJE DA ŠIRI LAŽI: Đilas i njegovi pajtaši ubeđeni da je Elektroprivreda na prodaju

Autor: Republika

Vesti

28.07.2018

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Začuđujuća je upornost kojom Demokratska stranka i njihovi prijatelji iz Saveza oko Dragana Đilasa ponavljaju neistine o nekakvom nuđenju na prodaju Elektroprivrede Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Dragan Đilas

Najpre je o tome govorio Vuk Jeremić, neuspešno se kandidujući za predsednika Srbije pre više od godinu dana, pa Dragan Đilas, takođe neuspešno pokušavajući da postane gradonačelnik Beograda, a sada to isto čini i Demokratska stranka, nastojeći da odsustvo bilo kakve konkretne ideje ili projekta nadomeste pričom o navodnoj prodaji EPS-a. 

Pošto je ova apsolutno netačna vest očigledno najviši domet Demokratske stranke kada je reč o energetici, ponovićemo još jednom - niti EPS, niti bilo koji njegov deo nisu na prodaju.

Štaviše, Vlada Srbije razvija našu nacionalnu elektroenergetsku kompaniju sa ciljem da postane najjača energetska kompanija u regionu.

RepublikaFoto: Tanjug
Aleksandar Antić

Realnost na najbolji način demantuje svu tobožnju zabrinutost oko sudbine nacionalnih resursa, koju evo već godinama iskazuju DS i njihovi partneri.

Realnost, takođe, potvrđuje svu ispravnost politike predsednika Vučića i Vlade Srbije u energetskom sektoru, kao strateški važnom za ukupan razvoj zemlje- izjavio je ministar energetike i Rudarstva i potpredsednik SPS , Aleksandar Antic izjavio je za portal Republika.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
tina

28.07.2018 13:25

Plasiranjem neistina zele da skrenu malo paznju na sebe

Ivan

28.07.2018 14:03

Hoće Đilas da je kupi! A potom i celu Srbiju!

mirko

28.07.2018 20:00

Pa jedino se izmisljotinama i bave Djilas i okupljeni oko njega..

mika

28.07.2018 20:02

Mizeran potez opozicije.